Vad händer på klubben?

Trots ett litet bakslag med snö på vissa håll i landet i veckan som gick, så börjar det ändå kännas att det är vår i luften. Så även på vår brukshundklubb. Efter en tids vintervila börjar det så sakteliga hända mer och mer saker på klubben.

Imorgon, måndag, startar årets första grundkurs i allmänlydnad som snabbt blev fulltecknad. Där kommer mattar/hussar och hundar drillas i konsten att komma på inkallning, aktivering i form av olika nosarbeten, gå fint i koppel samt en hel massa annat skoj man kan pyssla med, med sin hund. Vi kan även bjussa på lite förhandsinformation om att det är på gång en uppstart av valpkurs – mer info om denna kommer!

Igår var det distriktsmöte på klubben för SBK:s Värmland-Dals distrikt där representanter från HBK:s styrelse deltog. Samtidigt pågick teoretiska och praktiska prov som en del i de funktionärsutbildningar distriktet håller i och som några av våra medlemmar går. Febril aktivitet av diverse slag på klubben med andra ord 🙂

En fin söndag önskar vi alla våra medlemmar!

DSC_0055_extra