Vill du vara med och hjälpa till i vår cafeteria vid tävlingar och annat?

Kaffe och bulle

Nu söker vi dig som tycker om att träffa nya människor, som gärna spenderar ett par timmar på klubben med att prata om ditt och datt över en kaffekopp och som kan representera klubben på ett glatt och trevligt sätt. Att stå i cafeterian på tävlingar och vid andra aktiviteter på klubben är ett perfekt tillfälle att träffa medlemmar både från vår egen klubb och andra klubbar runt om i Sverige. Man får också lära sig massor om hund, träning och tävling. Inga förkunskaper krävs, bara ett glatt humör 🙂

Vår tanke är att vi ska bygga upp en liten grupp som tillsammans kan ansvara för att vi har personal i vår cafeteria vid olika aktiviteter på klubben men främst vid tävlingar. Inköp och liknande kommer att skötas av styrelsen så insatserna består bland annat av att brygga kaffe, sälja godis, värma eller laga mat i köket, se till att det är ordning i stugan under dagen och vara hjälpsam och trevlig mot våra besökare. Låter det som något för dig? Eller kanske för någon annan i din familj som inte tränar så mycket hund men som ändå gärna vill hjälpa till på klubben? Hör av dig till mig på cissi.norlander@hotmail.com så kommer jag sedan att kalla till en första träff under våren!

/Cissi