Inspirationsföreläsning med Heidi Billkvam

heidi

Utbildningssektorn har nöjet att kunna bjuda in till en inspirerande föreläsning med Heidi Billkvam. Denna går av stapeln tisdagen den 10 november kl. 19:00 och ämnet för kvällen är ”Samspel på plan”.

Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig men då föreläsningen är en del i klubbens vidareutbildning av instruktörer och assistenter ges dessa förtur vid begränsade platser. Först till kvarn gäller! Anmäler dig gör du via mail: utbildning@hammarobrukshundklubb.se

Inbjudan

Heidi är en frisk fläkt från vårt grannland i väst och är idag verksam på sin gård Kronbacken utanför Kil. Hon har tävlat/tävlar både lydnad och vallning på internationell toppnivå och hennes vall- och lydnadskurser är oerhört populära bland utövare i både Norge och Sverige. Heidi tränar och tävlar idag främst vallning med sina bordercollies.