HAMMARÖ BRUKSHUNDKLUBB

Kursstarter i januari

kursstart

Då var det dags för lite nya kurser igen! Varför inte börja det nya året med att gå en trickkurs tillsammans med din hund? Där kommer du lära dig hur man på ett skoj sätt kan lära sin hund att utföra olika konster och tricks, både för dig som har tävlingsambition men framför allt som aktivering för sällskapshunden. Kursen börjar den 14 januari och sista anmälan är den 7 januari.

Den 19 januari drar dessutom årets första valpkurs igång. Detta är en kurs för dig som har en unghund som är max 6 månader gammal och som vill lära din nya kompis/familjemedlem skoj och trevlig allmänlydnad. Sista anmälan är den 12 januari.

Edit: Kurserna kommer hållas inomhus i klubbstugan.

För mer information om kurserna och hur du anmäler dig, besök kurssidan!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *