Rekordtävling i lydnad

Lördagen den 30 januari 2016 så anordnade vi klubbens hittills största lydnadstävling! Nästan 60 anmälningar i allt från lydnadsklass 1 till elitklass blev det till slut – fantastiskt roligt!

hbk8

Tävlingen hölls i Dog-o-rama hundsporthall på Ilanda i Karlstad och vi hade ekipage med stor geografisk spridning från hela Sverige. Från tidiga morgonen till sena kvällen arbetade våra engagerade funktionärer med allt från att agera tävlingsledare, döma, registrera och administrera resultatprotokoll, skriva domarkommentarer, sälja kaffe m.m m.m. Tillsammans såg de till att tävlingen kunde genomföras på ett professionellt och trevligt sätt som gav fint gensvar i ”lydnadssverige” med kommentarer som:

Vi vill ge arrangören beröm och hoppas de inblandade ser det här! Redan när det proffsiga PM:et kom fick man en bra känsla och det fullföljdes idag med proffsiga funktionärer, trevlig domare och ett flytigt program som tävlingsledaren ordnat!

Det var en strålande bra tävling ifrån samling till prisutdelning, allt var toppen!

Instämmer med föregående, allt från PM till prisutdelning var proffsigt, trevliga funktionärer och härlig stämning

Det är så oerhört kul att tillhöra en klubb där medlemmarna tillsammans, oavsett inriktning i sitt hundliv, skapar något som andra uppskattar! Tusen tack till alla som på något vis bidrar till att Hammarö Brukshundklubb även utåt sett ses som en trevlig, positiv och modern brukshundklubb!

Här nedan finner ni några bilder från tävlingen. (Foto: Linda Karlsson)