Hammarö Brukshundklubb 30 år!

1986 lades grunden till Hammarö Brukshundklubb. 30 år har nu förflutit sedan dess och det har hänt mycket inom vår paraplyorganisation Svenska Brukshundklubben (SBK) men också inom vår egen lokalklubb förstås. Nya hundsporter har tillkommit och en del äldre har fått stå tillbaka men har också gjort ”comeback” på senare tid. Synen och tillvägagångssätten att träna och dressera hundar har utvecklats och fortsätter utvecklas hela tiden. Vad som dock är bestående och som vår organisation vilar på är vår grundidé om att värna och främja hundens plats, funktion och nytta i samhället samt den ideella föreningens alla möjligheter och positiva värden. Vi hoppas kunna ta de idéerna och värderingarna vidare in i ytterligare 30 år på Hammarö Brukshundklubb.

Under en kväll nu i augusti, tillsammans med våra medlemmar, vill vi fira klubbens 30 år! Med god mat, glada upptåg tillbakablickar och minnen samt framåtanda kommer det bli en fin kväll att se tillbaka på. Lördagen den 20 augusti kl.19 hoppas vi att så många som möjligt av både våra nya och gamla medlemmar kan komma, se inbjudan för mer info.

Sista dag för anmälan om deltagande är den 11 augusti och anmälan skickar ni till Cissi Norlander på mail cissi.norlander@hotmail.com.

Varmt välkomna!

HAMMARÖ30