Nylansering av hemsida

Hej & välkomna till klubbens nya hemsida!

Som ni ser har vi bytt domännamn och heter numer www.hammarobrukshundklubb.se. Den gamla webbsideadressen (www.hammarobk.wordpress.com) kommer finnas kvar i några månader för att underlätta övergången.

Våra förhoppningar är att denna hemsida ska kännas mer interaktiv,  modern och levande. Som medlem får Du gärna komma med synpunkter och förslag på vad du tycker det ska finnas för information på vår hemsida eller om du stöter på problem någonstans, maila då webmaster på anna.svensson-hook@hotmail.se.

Så här i uppstarten av den nya websidan kan det finnas ”barnsjukdomar” som inte upptäckts ännu eller som inte hunnits åtgärdas – vi hoppas ni har överseende med detta och jobbar för fullt med att fixa problemen så fort vi har möjlighet.

Varmt välkomna att surfa runt på sidan!

/styrelsen i Hammarö brukshundklubb

ruysdael-design-dog-computer