• Välkommen på årsmöte •

Kära medlemmar!

Vi vill önska alla medlemmar en riktig god fortsättning på det nya året och samtidigt kalla till klubbens årsmöte 2018.

Datum: 17 februari kl. 17:00

Plats: Klubbstugan

Efter årsmötet är ni välkomna att stanna en stund då vi bjuder på mat och dryck. Det kommer att bjudas på alkoholfri dryck, om någon annan dryck önskas får man gärna ta med det. Vi kommer då även att dela ut diverse utmärkelser för 2017.

Årsmöteshandlingar kommer att finnas att ladda ner på vår webbplats senast 10 februari 2018. Om handlingar önskas per post kan kontakt tas med Cissi Norlander på cissi.norlander@hotmail.com.

Om du vill vara med och äta efteråt ber vi dig anmäla det senast 10 februari till samma e-postadress som ovan. Ange då även om det är något du inte vill/kan äta.

Startup Stock Photos