Föreläsning med Game on puppy

Onsdagen den 6 mars kl.18:00 kommer Jessica Johansson från Game On Puppy till klubben och håller i en inspirationsföreläsning ”Maximera uthålligheten inför tävling”.

Hur kan man lägga upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig? Hur tränar man för att hunden ska orka gå länge innan det kommer någon belöning? Vi kommer få höra om detta i både specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur man målmedvetet kan jobba med kedjor och sociala belöningar. Hur man får hunden, och dig själv som förare, att tycka tävling känns lätt? Hur man håller energin hos hunden uppe och hur man kan jobba med balans och fokus i tävlingsprogrammet? Detta är frågor som kommer tas upp och analyseras under kvällen.

Jessicas filosofi är att hundträning ska vara rolig och lekfull. Hon tränar sina hundar med positiva och effektiva metoder.

Kostnad för föreläsningen
150 kr för medlem i Hammarö Brukshundklubb
200 kr för icke-medlem

Du anmäler dig genom att swisha till 1231430305. Glöm inte skriva ”föreläsning Jessica” i meddelanderutan.

Varmt välkommen med din anmälan!